Foredrag og kurser.

Foredrag og kurser

Lørdag d. 22 september 2012 var Martin og jeg på førstehjælps kursus, vi har gennemførst:

Hjerte- lunge redning, Livreddende førstehjælp, førstehjælp ved sygdomme, førstehjælp ved tilskadekomst, genoplivning med hjertestarter, rutinering i livreddende førstehjælp A, rutinering i livreddende førstehjælp B, rutinering i livreddende førstehjælp C, vedligeholdelse i førstehjælp, vedligeholdelse i førstehjælp og hjertestarter, færdelsrelateret førstehjælp.

Foredrag  om kostens indvirkning på kroppen. Mandag d. 19 november 2012.

Var Stine til foredrag om kost og dens indvirkning på kroppen. Et spændende foredrag om hvor vigtig det er, at give børnene den rigtige kost, og om hvor slet det kan gå, når vi indtager for meget sukker og usundt fedt.

Vi arbejder meget med den gode mad, så endnu et skub til os om hvor vigtigt det er, at spise det rigtige, så vi får nogle sunde og glade børn, som er friske på at lære noget og springe ud i livet med masser af gå på mod.

Foredrag om de nye forældretyper: marts 2013

Et sjovt og underholdende foredrag om de nye forældretyper i daginstitutionerne. Fik et billed af de typer forældre som vi kunne være i kontakt med i vores arbejde, og hvad vi kunne vente fremadrettet.

Foredrag med Lola Jensen: september 2013

Foredraget handlede om skolebørn, men kom mere generelt ind på børns udvikling fra 0-6 år. En levende og spændende foredrag, som gav nogle gode forklaringer på, hvorfor børn reagere som de gør og hvornår vi kan forvente at de modtager det som vi siger.

Foredrag med Lars Tileman: sæt skup på hjerne oktober 2013

Et foredrag som kom ind på DOMAN metoden, et amerikansk genoptræninhgprogram af hjernenmskadet børn. Hans budskab var klart, lad børnene blive så længe som muligt på gulvet, så de får en naturlig udvikling, dvs krybe før du kravler, og kravle før du går. Hvis børn har svære problemer, er det vigtigt at kigge på deres udvikling. 

Foredrag med Lars Lolk: Den sensitive opvækst oktober 2013

 

Opfølgning på førstehjælp er taget d. 1-10-2015.

 

Førstehjælp ved tilskadekomst og sygdom taget d. 31-10-15 

 

Så er Stine blevet uddannet DGI dagplejer, så der er udarbejdet en 3 måders plan, som er godt igang. Det har været et super fedt forløb, som vi helt klart vil bruge i vores hverdag med børnene.

Til marts 2017 er det blevet tid til refinasering af min DGI, det omhandler motorik i naturen. Jeg glæder mig til nye friske input.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.03 | 09:21

Dejlig hjemmeside. Godt at finde inspiration fra andre kollegaer. Hilsen Mei, www.privat-dagpleje-storvorde.dk

...
22.12 | 18:08

Hej Stine og Martin rigtig god hjemmeside i har, masser af information og billeder
Rigtig god Jul og godt Nytår
www.christinas-dagpleje.dk

...
27.11 | 14:21

Super hjemmeside:) starter selv privat dagpleje op i storvorde 1/1, www.lisestroldeunger.dk og søger inspiration til hjemmeside :) tak for kigget:)
Lise

...
24.01 | 14:18

Hej Mormor Lone jo tak vi havde en super dejlig dag med musikken

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE